Et veldig søtt og smakfullt tradisjonelt Hurdal Hjemmebakeri julebrød. Ca. 22 cm bred og ca. 1000 gram. Med mye smør, litt tranebær og mange rosiner. Et brød som hører hjemme på ethvert julebord. Den har litt natron i seg, men resten er helt surdeigsbasert! Ingen gjær.
125 NOK
Ved vårt bord er den en klassiker! Focacciabrød med mye olivenolje og rosmarin og havsalt. Jeg kan bare spise dette brødet med Aioli og være glad! 4. generasjons oppskrift fra vår italienske bisnonna Elisabeth! 26x36 cm bred og ca. 900 gram.
115 NOK
Focacciabrød med mye olivenolje og rosmarin og havsalt. Men liten! Like deilig som en sandwichrull med mozzarella og prosciutto eller noe annet! 4. generasjons oppskrift fra vår italienske bisnonna Elisabeth! 22x22 cm bred og ca. 700 gram.
75 NOK
Chocolate Chip Cookies.... Hva mer kan jeg si! Fullpakket med sjokolade og den crunchen og 8 cm i bredden! Nybakte kjeks, blir det bedre enn det? Sprø på utsiden, men myk i midten! Du skjønner hva jeg mener. Det finnes 6 cookies per pose, som for eksempel et juletre, en julekule, et hjerte, en stjerne eller en liten mann i forskjellige mengder.
125 NOK
Scones med blåbær og sitronglasur. Jeg bare elsker disse! De er den perfekte blandingen av kakebrød, smør, kremfløte, søte blåbær og toppet med sitronglasur. Perfekt for solfylte frokoster med en god kopp te! 4 scones per pakke.
160 NOK
Nederlandsk eplepai... er bare ikke det samme som noen annen eplekake jeg til og med har smakt. Hvorfor? Vel, for det første må det være de 1,6 kiloene epler! Den er fullpakket med epler, ø25 cm bred. Paideigen finnes bare på utsiden av paien, innsiden er epler, epler og enda flere epler! Og kanel, brunt sukker og bare det minste hintet av vanilla custard for å holde eplene sammen når du tar den biten. Og når du gjør det, vil du aldri ha noen annen type eplepai igjen, stol på meg! Jeg vet det! Flott med piskkrem eller vaniljeis! Eplepai hele dagen! Du får omtrent 8–10 gode stykker fra én pai.
290 NOK
Mandelkake med mandelmasse. Et hint av nederlandsk, for der kaller vi den 'Gevulde Speculaas'. Denne er veldig spesiell fordi vi bruker vår egen spesielle 7-krydderblanding. Kaken er 22 x 22 cm bred og gir omtrent 16 biter.
225 NOK
Kanelboller med vaniljekremostglasur. Jeg lærte å lage disse i Norge, etter å ha lest at Kanelsnurrer spises mye her. Men dette er ikke din typiske kanelboller. Mine er store! Som stor stor. Rundt 8 cm i diameter og ca 8 cm høy. De er så myke og smakfulle og fylt med kanelbrunt sukkersmør. De er kokt i tung krem, noe som gjør dem så myke. Det er et måltid for seg selv! Spesielt når du tilsetter den vaniljekremostglasuren. La oss hoppe over middagen, vil jeg si, og gå rett til dessert! 4 kanelboller med glasur per pakke.
230 NOK
Samme oppskrift og store som våre store kanelsnurrer, men nå med eple og et hint av ingefær og muskatnøtt! Høres rart ut, men det er en virkelig deilig kombinasjon. Den varmer deg opp! Ingen glasur, for de myke eplene trenger det ikke! Den sprø toppingen med smør og havregryn gjør den perfekt! De er så myke og smakfulle og fylt med kanelbrunt sukkersmør, der forsvinner enda et sunt middagsvalg ut av vinduet! 4 eple kanelboller per pakke.
230 NOK
225 NOK